Kenmerken

Huurprijs € 760,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 26

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
109 m2
1 december 2019

Omschrijving

Turfvaert te Kaatsheuvel

Leuke eengezinswoning met drie ruime slaapkamers gelegen in sfeervolle wijk in Kaatsheuvel. De woning beschikt over een royale benedenverdieping met een grote woonkamer en halfopen keuken. Daarbij heeft de woning een mooie achtertuin en een praktische zolderkamer welke eventueel ingezet kan worden als extra, vierde slaapkamer.

De woningen aan de Turfvaert liggen in het Noord-Oosten van Kaatsheuvel bij De Molen aan de Vaartstraat. In de omgeving vindt u alle dagelijkse voorzieningen: supermarkten, winkels, basisscholen en sportverenigingen. Daarbij is het gebied goed ontsloten door verschillende (snel)wegen, waardoor je zich in een mum van tijd in steden als Tilburg en Den Bosch bevindt. Ook kunnen natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers hun hart ophalen in het natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen, welke zich aan de grens van de gemeente bevindt.

Turfvaert 23

Entree
De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Wanneer je de woning binnenstapt kom je terecht in de ruime hal die toegang biedt aan de woonkamer. Daarbij zijn aan de hal de toiletruimte en meterkast gelegen.

Woonkamer
Via de hal kom je terecht in de woonkamer. Deze doet zeer ruim aan en staat in open verbinding met de keuken en het eetgedeelte. Vanuit het eetgedeelte heb je toegang tot de tuin en tevens vind je in de woonkamer een handige trapkast/bergkast.

Keuken
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is uitgevoerd in een wandopstelling. De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkastjes.

Tuin
De woning beschikt over een mooie, ruime achtertuin met grasveldje en terras. De tuin is te bereiken via de woon/eetkamer en biedt plaats aan een praktische bergruimte. Ook heeft de woning een kleine voortuin.

Bergkast
Onder de trapschuinte vind je een handige bergkast. Deze voorzie je van een hoop extra bergingsmogelijkheden.

Verdieping
Via de trap in de hal bereik je de overloop op de eerste verdieping. Hieraan liggen de slaapkamers en badkamer, en is tevens de vaste trap naar de zolder gevestigd.

Ouderslaapkamer
De ouderslaapkamer is ruim van opzet en is gelegen aan de achterzijde van de woning, waardoor deze uitkijkt over de achtertuin. De slaapkamer is tevens voorzien van een (loze) tv-aansluiting.

Slaapkamer 2
Slaapkamer twee is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt uitzicht over de straatzijde. De kamer is ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoonsbed.

Badkamer
De comfortabele badkamer bevindt zich aan de overloop op de eerste verdieping en is voorzien van een ligbad met douchekop, extra toilet en wastafel met spiegel. De badkamer is volledig betegeld en ziet er daardoor netjes uit. Doordat de badkamer is voorzien van een groot raam kunt u deze ook gemakkelijk ventileren.

Zolder
Via een vaste trap bereikt u de op de tweede verdieping gelegen ruime zolder met Velux dakraam, cv combiketel en de aansluitpunten voor de wasapparatuur. De zolder kan eventueel gebruikt worden als (extra) slaapkamer.

Slaapkamer 3
De woning beschikt over een extra, derde slaapkamer op de eerste verdieping. Deze kijkt net als de tweede slaapkamer uit over de straatzijde en kan door het vele lichtinval ook prima dienst doen als bureau of werkkamer.

Berging
In de achtertuin vind je een handige berging, waar u bijvoorbeeld eenvoudig de fietsen kwijt kunt. De bergruimte is ruim van opzet en is voorzien van elektriciteit.

Parkeren
Je kan de auto altijd snel en eenvoudig kwijt aan de straat of in de daarvoor bestemde parkeervakken in de omgeving.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING