Omschrijving

Cour Renoir

Prachtig wonen in een groene omgeving, maar toch in de buurt van het centrum van Maastricht, dat kan in het Geusseltpark. De appartementen zijn ingericht voor het optimale woongenot, wat ook zeker bereikt zal worden in deze heerlijke omgeving.

Het is fijn wonen in de Limburgse hoofdstad. Genieten van de bourgondische sfeer, historie en dynamiek die hand in hand gaan. Met de ontwikkeling van Geusseltpark wordt aan Maastricht een nieuwe dimensie toegevoegd. Dat betekent een dynamische locatie erbij, met volop ruimte en mogelijkheden voor een actief buitenleven. Er is in Maastricht geen plek waar je zo parkachtig kunt wonen met zoveel recreatiemogelijkheden en de gemakken van de stad in nabijheid. Ook zijn uitvalswegen zoals de A2 makkelijk bereikbaar. En met openbaar sta je in slechts tien minuten op Station Maastricht. Het United World College (UWC Maastricht) ligt op loopafstand.

Cour Renoir beschikt over 87 huurappartementen, ruim en licht van opzet verdeeld over 23 verschillende woningtypes. De appartementen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn tot in detail afgewerkt. Nagenoeg elk appartement beschikt over een grote buitenruimte in de vorm van een balkon of (dak)terras. Iedere bewoner beschikt over één parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om nog een extra parkeerplek te huren.

Atletenbaan 62B

Indeling
De entree is via de hal waaraan de woonkamer, de slaapkamers, de badkamer, het toilet en de meterkast liggen.

Woonkamer
Ruime woonkamer met een open keuken. Aan de voorkant van de woonkamer ligt het balkon.

Keuken
Ruime open keuken gelegen aan de woonkamer voorzien van de navolgende apparatuur: oven, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en koelvriescombinatie. Aan de keuken ligt ook nog een berging die beschikt over de aansluiting voor de wasapparatuur.

Balkon
Zeer ruim balkon, met genoeg ruimte om heerlijk buiten te kunnen zitten. Het balkon ligt aan de woonkamer.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer gelegen aan de hal aan de achterzijde van het appartement, met voldoende ruimte om kasten en alle andere eventuele benodigdheden kwijt te kunnen.

Slaapkamer 2
Nog een slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement.

Badkamer
Ruime, luxe badkamer die beschikt over een ligbad, douche en twee wastafels.

Separaat toiletruimte
Mooie toiletruimte met een toilet en een fonteintje.

Berging
Inpandige berging met een aansluiting voor de wasapparatuur.

Parkeren
Eigen parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage. Indien je niet woonachtig bent in het appartementencomplex, dan dient bij het huren van een parkeerplaats/garagebox/berging over de huurprijs BTW geheven te worden. Dit betekent dat de huurprijs met 21% BTW wordt verhoogd.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 950,- per maand
Servicekosten € 54,- per maand
Naamplaatje € 21,78
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 14

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
104 m2
per direct