Woning is voorzien van laminaat

Kenmerken

Huurprijs € 945,- per maand
Servicekosten € 53,- per maand
Naamplaatje € 21,78
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel B
Aantal reacties 10

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
109 m2
1 november 2018

Omschrijving

Belvédère

Prachtig wonen bij het water in Maastricht. Dat kan in Belvédère, een nieuw gevarieerd stadsdeel. Het appartement en de omgeving zijn de perfecte woonomgeving om voor een optimaal woongenot te zorgen.

Belvédère, een organisch groeiend leefgebied voor eigentijds wonen, werken en winkelen. Met veel aandacht voor cultuur, recreatie en mobiliteit. De omgeving krijgt de tijd en ruimte om met de bewoners mee te groeien, waardoor er een omgeving ontstaat die rijker wordt met de jaren. Het centrum van Maastricht is met de fiets binnen 10 minuten te bereiken, maar het is ook een uitstekende uitvalsbasis voor wanneer men de auto neemt.

Het complex is omringd door zowel water als groen, wat een hele rustige omgeving geeft. Het complex heeft een verrassende en afwisselende architectuur. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Bosscherweg 147C

Begane grond
Centrale hal alwaar bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis.

2e verdieping
De binnenkomst is in de hal waaraan een slaapkamer, de badkamer, het toilet, de berging en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
Een ruime woonkamer met een halfopen keuken. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich een ruim balkon. Ook bevindt zich aan de woonkamer nog een slaapkamer.

keuken
Halfopen keuken gelegen aan de woonkamer. De keuken is voorzien van een kwalitatief hoogwaardig aanrechtblad, koelkast, combitron, gaskookplaat en afzuigkap. Tevens is er een vaatwasmachineaansluiting aanwezig. Aan de keuken ligt nog een bijkeuken waar de aansluiting voor de wasmachine zit.

Balkon
Via openslaande deuren te bereiken vanuit de woonkamer ligt een prachtig groot balkon waar je heerlijk buiten kunt zitten.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer die aan de achterzijde van de woonkamer ligt.

Slaapkamer 2
Ruime slaapkamer aan de hal gelegen.

Badkamer
Luxe badkamer voorzien van een ligbad, douche en een wastafel. De douche en het bad zijn voorzien van thermostaatkranen.

Toiletruimte
Toiletruimte voorzien van hangend toilet en fonteintje.

Berging
Kleine inpandige berging om wat spullen in op te kunnen slaan.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van het complex.

Woning unieke elementen
– balkon gesitueerd op het Westen
– gehele appartement voorzien van laminaatvloer

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING