Omschrijving

Luxe ruime appartementen gelegen op uitstekende locatie aan de Gubbelstraat in hartje Maastricht, in de directe nabijheid van de markt, winkelcentrum Mosae Forum en de Maas.

Mosae Forum is het nieuwe winkel-woon- en werkgebied in het centrum van Maastricht. Eeuwenoude historie en moderne architectuur ontmoeten elkaar hier tussen Markt en Maas.
Vanuit uw appartement loopt u zo de gezelligheid van terrassen, cafés en restaurants van de Maastrichtse binnenstad tegemoet. Ook op winkelgebied valt er van alles te ontdekken en te beleven. Het echte winkelhart ligt voornamelijk rondom de Munt straat, Nieuwstraat, Grote Staat en Kleine staat, maar voor de dagelijkse behoeften kunt u terecht bij het winkelcentrum Mosae Forum. De belangrijkste uitvalswegen richting A2, A79 en de Belgische grens zijn in de nabijheid gelegen. Het NS-station bevindt zich op loopafstand. Kortom, u kunt hier optimaal genieten van volop leefklimaat in combinatie met luxe wooncomfort.

Indeling appartement Gubbelstraat 30 C04

Begane grond
Centrale entree/hal met trappenhuis en lift.

Tweede verdieping

Entree appartement
Bij het binnengaan van het appartement komt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, waardoor koken en leven in dit appartement samensmelten. De woonkamer beschikt rondom over mooie, grote raampartijen waardoor de kamer veel natuurlijk lichtinval geniet en u van een mooi uitzicht kunt genieten. Tevens bevindt zich hier de trap naar de bovengelegen verdieping.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling, netjes van afwerking en voorzien van de volgende ATAG-apparatuur: schouw afzuigkap, koelkast met enkel vriesvak, vaatwasser, combitron, inductie kookplaat en kwartscomposiet aanrechtblad.

Toiletruimte
De toiletruimte beschikt over een hangend toilet en een fonteintje.

Bergruimte
In het appartement bevindt zich een aparte bergruimte. Deze biedt de woning voldoende extra opbergmogelijkheden en huisvest daarnaast eveneens de aansluitpunten voor de wasapparatuur.

Derde verdieping

Overloop
Ruime overloop met mogelijkheden voor het creëren van een zitgedeelte of hobby- of werkkamer.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer 14,4 m² is gelegen aan het midden van de overloop.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer 11,4 m² is gelegen aan het begin van de overloop.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer 11,1 m² is gelegen aan het einde van de overloop.

Badkamer
Nette badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel.

Toiletruimte
Tweede toiletruimte die beschikt over een hangend toilet en een fonteintje.

Woning unieke elementen;
– geheel gemoderniseerd in 2014
– voorzien van laminaatvloer
– uitzicht op de binnenstad van Maastricht

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 1.370,- per maand
Servicekosten € 90,- per maand
Naamplaatje € 21,78
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Aantal reacties 2

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
4 Kamers
158 m2
1 februari 2019