Omschrijving

Boschstraat-Oost te Maastricht

Sfeervol begane-grond appartement gelegen op de linkeroever van de Maas in het centrum van Maastricht, op vijf minuten lopen van de Markt en het Vrijthof. Wonen in de gezellige oude kern van de stad, met al haar winkels, terrassen, restaurants en alle andere voorzieningen die je je kunt wensen. Wonen in complex Boschstraat – Oost is met andere woorden voor ieder wat wils.

Zodra je de deur uitstapt bevind je je zich in de ‘huiskamer van Maastricht’. Midden in een van de gezelligste centrums van het land, op een steenworp afstand van de prachtige pleinen en winkelstraten die de stad rijk is. Door de ligging heb je uiteraard alle benodigde faciliteiten bij de hand, en dat alles in deze historische omgeving. Dit neemt echter niet weg dat je ook snel weer ‘naar buiten’ kunt. Via de Noorderbrug bereikt binnen enkele minuten de autosnelwegen met perfecte verbindingen naar o.a. Eindhoven, Aken en België.

Het complex Boschstraat – Oost bestaat uit 196 appartementen verspreid over vijf verdiepingen. Het gebouw oogt netjes en sfeervol, mede door het kenmerkende ontwerp met de vele balkons en raampartijen. Het gebouw sluit hiermee perfect aan in de sfeervolle omgeving waarin het zich bevindt.

De appartementen zijn bereikbaar via de centrale entrees, waarna je via de liften of trappen je appartement kunt bereiken.

Lakenweversstraat 6A

Entree
Via het balkon/terras betreed je de hal die toegang geeft tot de woonkamer.

Woonkamer
De ruime woonkamer is gelegen aan de straatzijde van het complex en biedt zodoende een leuk uitzicht op wat zich buiten afspeelt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, waardoor een royale living gecreëerd wordt.

Keuken
Het appartement beschikt over een nette keuken welke is uitgerust met een wasemkap, gas-kookplaat en combi-magnetron.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer bevindt zich aan de gang aan de achterzijde van het appartement. Deze is ietwat kleiner dan de aangrenzende tweede slaapkamer en kan daardoor ook uitstekend dienst doen als hobby- of werkkamer.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer grenst aan de andere slaapkamer en is ruim qua grootte. Hierdoor is er meer dan voldoende plaats voor extra kastruimte.

Badkamer
De badkamer is comfortabel, modern en netjes afgewerkt en daarbij voorzien van een douche en vaste wastafel. Daarnaast is er de aansluiting voor de wasapparatuur gevestigd.

Toiletruimte
De aparte toiletruimte is gelegen aan de gang en beschikt over een zwevend toilet en fonteintje.

Terras
De woning beschikt over 2 terassen, 1 terras is gelegen aan de straatzijde en het andere terras is gelegen aan de achterzijde van de woning, bereikbaar vanuit de kleine slaapkamer.

Berging
Het appartement beschikt over een aparte bergruimte die is gelegen aan de gang. Daarnaast beschikt het ook over een separate cv-ruimte waar de cv-installatie gevestigd is. Deze kan daarnaast ook gebruikt worden om extra bergruimte te creëren. In het souterrain bevindt zich nog een separate berging.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 760,- per maand
Servicekosten € 28,- per maand
Naamplaatje € 21,78
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Aantal reacties 43

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
70 m2
1 februari 2019