Omschrijving

Gamanderweerd – Bolderikweerd – Lavendelweerd – Silenenweerd

Woningen gelegen in de wijk Heugem te Maastricht. Heugem is een voormalig dorp, thans een wijk in het zuidoosten van Maastricht. Heugem wordt in het noorden en oosten begrensd door de wijk Randwyck, in het westen door de rivier de Maas en in het zuiden door de gemeente Eijsden-Margraten.

Sinds de jaren 80 is een groot deel van de weilanden die het dorp omringden verdwenen als gevolg van ontgrindingen langs de Maas (aan de zuidwestzijde van het dorp) en stadsuitbreidingen (ten noorden en ten oosten van de oude dorpskern). Het gebied ten noorden van Heugem heet thans Randwyck.

In Randwyck zijn een aantal van de grootste werkgevers van de stad Maastricht gevestigd. Vooral de medische faculteit van de universiteit en het Academisch Ziekenhuis Maastricht (sinds 2008 samenwerkend onder de vlag van Maastricht Universitair Medisch Centrum) zijn met 5800 werknemers grote werkverschaffers. Andere grote werkgevers zijn: Vodafone (deels in Céramique), MECC, Mercedes-Benz en Medtronic.

Heugem heeft nog altijd veel eigen voorzieningen en een rijk verenigingsleven. Zo heeft het een eigen winkelcentrum en er zijn meerdere horecavoorzieningen aanwezig. Centraal in het dorp liggen de Rooms-katholieke Sint-Michaëlkerk en het buurtcentrum De Klaekeburg. Aan de zuidzijde van het dorp ligt Huize Maasveld, een complex met paviljoenachtige gebouwen voor gehandicapten.

Ten westen van het dorp, in de uiterwaarden van de Maas, liggen, van noord naar zuid: het natuurgebied Kleine Weerd, de waterrecreatievereniging Randwyck, de jachthaven Sint-Pietersplas, de watersportvereniging Maasvogels en een grote recreatieplas. Heugem kent een aantal bezienswaardigheden, waaronder een aantal monumentale boerderijen en het Huis Hoogenweerth, een kasteelachtig landhuis aan de Maas.

Lavendelweerd 7

Begane grond:

Entree
Via de entree kom je terecht in de hal, welke toegang biedt tot de meterkast, toiletruimte en de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is ruim van opzet en staat in een open verbinding met de keuken. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling en is standaard voorzien van een kookplaat en afzuigkap. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, waardoor leven en koken in deze woning één geheel vormen.

Toiletruimte
Op de begane grond is een aparte toiletruimte gevestigd, welke comfortabel is afgewerkt en beschikt over een toilet en fonteintje.

Tuin
De tuin bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is te bereiken via de keuken.

Berging
Stenen berging in tuin.

Garage
Garage met plaats voor 1 auto, tevens bereikbaar vanuit de tuin.

1e verdieping:

Hoofdslaapkamer
De hoofdslaapkamer 12m² bevindt zich aan de voorzijde van de woning op de eerste verdieping, en kijkt zodoende uit over de straatzijde.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer 9m² bevindt zich eveneens aan de overloop op de eerste verdieping.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer 6m² bevindt zich eveneens aan de overloop op de eerste verdieping.

Badkamer
De comfortabele badkamer bevindt zich naast de slaapkamers en is hoogwaardig afgewerkt en ruim van opzet. Hij is voorzien van een ligbad, tweede toilet, wastafel en aansluitpunt voor de wasautomaat. Daarnaast is de badkamer volledig betegeld, waardoor deze al bij al zeer netjes en modern aandoet.

Zolderruimte:

Zolder
Via een vaste trap bereikt u de zolder. Hier bevindt zich eveneens de cv-ruimte met cv-ketel. De zolder biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer of hobby- of werkkamer.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 931,- per maand
Servicekosten € 4,- per maand
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel B
Aantal reacties 14

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
80 m2
1 maart 2019