Deze woning wordt voorzien van een nieuwe badkamer en toilet!

Omschrijving

Sint Annalaan te Maastricht

Leuk driekamer appartement met royale living en ruim balkon, dichtbij het centrum van Maastricht. Het appartement is luxueus afgewerkt en beschikt over een comfortabele badkamer, en is door zijn centrale ligging een ideale plek om te wonen. Zowel het centrum van de stad als de uitvalswegen zijn vanuit hier eenvoudig te bereiken. Daarbij beschikt de wijk ook over zijn eigen voorzieningen waardoor je alles bij de hand hebt.

Vlak buiten het centrum van Maastricht, aan de Sint Annalaan, ligt dit aantrekkelijke appartementencomplex. Door de ligging aan een van de grote uitvalswegen van de stad, zijn zowel de binnenstad als de autowegen snel te bereiken. Hierdoor heb je het prachtige, historische centrum van de stad, met al haar sfeervolle winkels, café’s en restaurants, binnen handbereik. En indien je even snel je dagelijkse boodschappen wil doen, ligt winkelcentrum De Brusselse Poort om de hoek. Al bij al een prachtige locatie in een prachtige stad.

Het complex bestaat uit 40 appartementen in vier verschillende typen, verdeeld over zeven woonlagen. Het gebouw wordt gekenmerkt door zijn opvallende ontwerp en wordt omgeven door veel groen.
Het gebouw beschikt daarnaast over verschillende entrees voor de verschillende delen van het complex, vanwaar je vervolgens via lift en trap je eigen appartement kunt bereiken.

Sint Annalaan 59 H

Entree
Bij het binnengaan van het appartement kom je in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, de tweede slaapkamer, badkamer, toiletruimte en bergruimtes.

Woonkamer
De woonkamer is ruim opgezet en bestaat uit een eet- en leefgedeelte. De living staat in halfopen verbinding met de keuken waardoor er een mooie, grote ruimte ontstaat. De woonkamer is tevens gelegen aan het balkon en de hoofdslaapkamer. Beide zijn dan ook vanuit de woonkamer bereikbaar.

Balkon
Het appartement beschikt over een leuk balkon, welke ruim genoeg is om een leuke, knusse buitenzithoek in te richten. Het balkon is toegankelijk via de woonkamer.

Keuken
De luxe keuken is netjes afgewerkt en is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van de volgende apparatuur: afzuigkap.

Hoofdslaapkamer
De hoofdslaapkamer is groot van afmeting en biedt daardoor, naast een bed, meer dan voldoende plaats om extra kastruimte te creëren. De slaapkamer is toegankelijk via de woon- en badkamer.

Slaapkamer
De tweede slaapkamer is gelegen aan de hal en is door zijn gunstige indeling ook uitstekend te gebruiken als bureau of hobbykamer.

Badkamer
De gerenoveerde badkamer is voorzien van een douche, ligbad en vaste wastafel. Zowel de vloer als wanden zijn volledig betegeld, waardoor de badkamer zeer netjes afgewerkt is. Tot slot biedt de badkamer ook plaats aan de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Toiletruimte
Gerenoveerde separate toiletruimte gelegen aan de hal en is naast een toilet voorzien van een fonteintje.

Bergruimte
Het appartement beschikt over een kleine, inpandige bergruimte. Deze grenst aan de hal. Naast deze bergruimte ligt ook de ruimte die plaats biedt aan de cv-installatie.

Parkeren/berging
Achter het appartementencomplex ligt het (privé) parkeerterrein van het gebouw, welke plaats biedt aan 32 parkeerplekken. Bewoners hebben de mogelijkheid om op dit terrein een parkeerplaats bij te huren. Wel beschikt het appartement standaard over een extra bergruimte, welke is gelegen in het souterrain van het gebouw.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 863,- per maand
Servicekosten € 45,- per maand
Naamplaatje €21,78
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel B
Aantal reacties 9

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
83 m2
16 januari 2019