Eerste 4 van de 9 foto's
BEKIJK PLATTEGROND

Kenmerken

Huurprijs € 930,- per maand
Servicekosten € 28,- per maand
Naamplaatje € 21,78
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 6

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Appartement
Bestaande bouw
4 Kamers
85 m2
per direct

Omschrijving

Boschstraat-Oost te Maastricht

Ruim, 2 verdiepingen tellend appartement, gelegen op de linkeroever van de Maas in het centrum van Maastricht, op vijf minuten lopen van de Markt en het Vrijthof. Wonen in de gezellige oude kern van de stad, met al haar winkels, terrassen, restaurants en alle andere voorzieningen die u zich kunt wensen. Wonen in complex Boschstraat – Oost is met andere woorden voor ieder wat wils.

Zodra u de deur uitstapt bevindt u zich in de ‘huiskamer van Maastricht’. Midden in een van de gezelligste centrums van het land, op een steenworp afstand van de prachtige pleinen en winkelstraten die de stad rijk is. Door de ligging heeft u uiteraard alle benodigde faciliteiten bij de hand, en dat alles in deze historische omgeving. Dit neemt echter niet weg dat u ook snel weer ‘naar buiten’ kunt. Via de Noorderbrug bereikt binnen enkele minuten de autosnelwegen met perfecte verbindingen naar o.a. Eindhoven, Aken en België.

Sint Teunisstraat 13A

Entree
Eigen entree vanaf straatzijde bereikbaar.

Woonkamer
De ruime woonkamer is gelegen op de benedenverdieping van het appartement en is zeer ruim van opzet. De woonkamer staat in halfopen verbinding met de keuken/eetkamer, waardoor een royale living gecreëerd wordt. De trap naar de bovenverdieping van het appartement bevindt zich in de woonkamer.

Keuken
De keuken is netjes afgewerkt en voorzien van afzuigkap, combi-oven en gaskookplaat. Daarnaast is er voldoende bergruimte beschikbaar in de bovenkastjes.

Toiletruimte
De aparte toiletruimte beschikt over een hangend toilet en een fonteintje.

Eerste verdieping

Slaapkamer 1
De hoofdslaapkamer is gelegen aan de overloop op de eerste verdieping. Deze is ruim van opzet en biedt zodoende, naast een bed, voldoende plaats voor extra kastruimte.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is ruim qua grootte en bevindt zich ook aan de overloop op de bovenetage.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer, die zich eveneens bevindt op de bovenetage van het appartement. Deze kamer ligt tegenover de hoofdslaapkamer en is uitermate geschikt als hobby- of werkkamer.

Badkamer
De badkamer is comfortabel, modern en netjes afgewerkt en daarbij voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel. Daarnaast is er de aansluiting voor de wasapparatuur gevestigd. De badkamer ligt op de bovenverdieping naast de slaapkamers.

Balkon
Het balkon kijkt leuk uit over de omgeving en is meer dan ruim genoeg voor het creëren van een leuke zithoek waarmee u in gezellig in contact komt te staan met het leven op straat. Het balkon is bereikbaar via de slaapkamer.

Berging
Het appartement beschikt over een aparte bergruimte die is gelegen aan de overloop op de bovenverdieping. Daarnaast beschikt het appartement ook over een separate cv-ruimte waar de cv-installatie gevestigd is.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging