Kenmerken

Huurprijs € 930,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 49
DOWNLOAD BROCHURE

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
118 m2
per direct

Omschrijving

Eyldergaard

Luxueus afgewerkte eengezinswoningen gelegen in een riante rustige wijk, ruim van opzet en met de nodige aandacht voor groen. En dat alles aan de rand van de stad. Een leefomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik, en het centrum van Maastricht op een steenworp afstand.

Eyldergaard bevindt zich in de wijk ‘de Heeg’, en heeft daardoor uitstekende verbindingen met het (inter)nationaal wegennet. Het stadscentrum van Maastricht, met zijn uitgebreide winkelmogelijkheden en gezellige centrum, is onder meer met goede busverbindingen eenvoudig bereikbaar. De wijk is uitgerust met een eigen winkelcentrum, waardoor alle faciliteiten om de hoek liggen. Basisscholen bevinden zich in op loopadstand terwijl overige onderwijsvoorzieningen in Maastricht volop aanwezig zijn.. Al met al zijn alle voorzieningen die het woongenot verhogen in de wijk of directe omgeving aanwezig.

De woningen van plan Eyldergaard zijn luxueus afgewerkt en zijn uitgerust met vele extra’s. Voorbeelden hiervan zijn de hoogwaardige isolatie die uw stookkosten beperkt en de keuze van hoogwaardige en duurzame materialen wat betreft sanitair. Alle woningen hebben bovendien een royale tuin en een garage of ruime berging. Kortom een luxueuze behuizing in een riante en rustige wijk.

Winckelgaard 24

Entree
Via de entree komt u terecht in de hal, welke toegang biedt tot de woonkamer. Tevens is hier ook de meterkast gevestigd.

Woonkamer
De woonkamer is ruim van opzet en staat in een open verbinding met de keuken en eetkamer. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden een leuk uitzicht op de voortuin en de straatzijde.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en is hoogwaardig afgewerkt. Deze herbergt veel opbergruimte en is standaard voorzien van een combi-oven, gaskookplaat en afzuigkap. De keuken staat in open verbinding met de eet- en woonkamer, waardoor leven en koken in deze woning één geheel vormen. Via de keuken is ook het terras en de tuin te bereiken.

Terras
Het terras bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is te bereiken via de keuken/eetkamer.

Toiletruimte
Op de begane grond is een aparte toiletruimte gevestigd, welke comfortabel is afgewerkt en beschikt over een hangend toilet en fonteintje. De toiletruimte is gelegen aan de tweede hal waar ook de trap naar de eerste verdieping gevestigd is.

Hoofdslaapkamer
De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning op de eerste verdieping, en kijkt zodoende uit over de straatzijde. Hij is zeer royaal van opzet en bezit een cai-aansluiting voor de televisie.

Slaapkamer 2/3
De overige twee slaapkamers bevinden zich eveneens aan de overloop op de eerste verdieping. Beide zijn ruim qua grootte en kunnen daardoor ook uitstekend dienst doen als hobby- of werkkamer.

Badkamer
De comfortabele badkamer bevindt zich naast de slaapkamers en is hoogwaardig afgewerkt en ruim van opzet. Hij is voorzien van een ligbad, tweede toilet, wastafel en aansluitpunt voor de wasautomaat. Daarnaast is de badkamer volledig betegeld, waardoor deze al bij al zeer netjes en modern aandoet.

Zolder
Via een vaste trap bereikt u de zolder. Hier bevindt zich eveneens de cv-ruimte met cv-ketel. De zolder biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer of hobby- of werkkamer.

Tuin
Tot slot beschikt de woning over zowel een ruime voor- als achtertuin.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging