Omschrijving

Keurvorststraat 9 Molenhoek

Molenhoek behoort samen met Mook, Middelaar en Plasmolen bij de gemeente Mook en Middelaar. In totaal telt de gemeente ca. 8.000 inwoners. In Molenhoek wonen ca. 3.740 inwoners.

Molenhoek is een dorp ten zuiden van de stad Nijmegen. Bijzonder aan dit dorp is dat de provinciegrens tussen Limburg en Gelderland door het dorp loopt: het ligt grotendeels in de gemeente Mook en Middelaar (Limburg) en gedeeltelijk in de gemeente Heumen (Gelderland). Omdat Molenhoek in het meest noordelijk puntje van Limburg ligt wordt het ook wel De poort van Limburg genoemd.

Onder de faciliteiten in Molenhoek bevinden zich een redelijk groot winkelcentrum, een dorpshuis, een jeugdhonk, een skibaan, een Golfbaan, binnen- en buitentennisbanen, een basisschool en voortgezet onderwijs. Molenhoek staat onder andere bekend om haar relatief hechte gemeenschap. Carnaval en de kermis (‘Molenhoekdag’ genaamd) worden ieder jaar drukbezocht door de inwoners van Molenhoek.

De woningen

Deze 5-kamer eengezinswoningen zijn in een nette, ruim opgezette wijk gelegen aan de Keurvorststraat en Esdoornlaan.

Belangrijke voorzieningen, zoals een supermarkt, een basisschool en gezondheidscentrum liggen op loopafstand. Voor de overige voorzieningen is men aangewezen op Malden of Nijmegen.

De bereikbaarheid is goed zowel met de auto, door de ligging in de nabijheid van de A73, als met openbaar vervoer.

De dichtsbijzijnde bushalte is op 1 minuut loopafstand gelegen. Het treinstation Mook-Molenhoek ligt op een kleine 10 minuten loopafstand.

Parkeren kan voor de deur. Enkele woningen hebben een garage.

Let op: de foto’s zijn niet van deze woning maar van een vergelijkbare woning.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 1.003,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 4

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
136 m2
1 maart 2019