Eerste 4 van de 18 foto's
BEKIJK PLATTEGROND

Kenmerken

Huurprijs € 904,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 95

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
123 m2
16 april 2019

Omschrijving

IN DEZE WONING WORDEN WERKZAAMHEDEN UITGEVOERD, OM DIE REDEN IS DE WONING NOG NIET TE BEZICHTIGEN!!

Centrum Oost Nuenen

Mooie eengezinswoning in een gezellige en natuurrijke woonomgeving in Nuenen. De woning is voorzien van een mooie voor- en achtertuin en drie ruime slaapkamers op de eerste etage. Daarnaast bezit het huis een grote zolderkamer waar eventueel een extra, vierde slaapkamer gecreëerd kan worden.

Zowel Nuenen Oost als het dorpscentrum van Nuenen zijn geliefde woonwijken. De woonomgeving is groen, ruim opgezet en kindvriendelijk. Scholen, sportverenigingen, winkels en restaurants liggen op loop- en fietsafstand. Voor natuurliefhebbers is Nuenen een ideale woonplek. Daarbij is de bereikbaarheid van Nuenen goed. Handig is dat de A270 vlakbij ligt, waardoor u in een mum van tijd in het centrum van Helmond en Eindhoven bent. Ook is er vanuit Nuenen Oost een directe busverbinding naar Eindhoven.

Jonker Florislaan 16

Indeling
Je betreed de woning aan de voorzijde middels de entree. In de hal vind je de meterkast, een trapkast en de trapopgang naar de eerste etage. Tevens bevindt zich hier de toiletruimte.

Woonkamer
Wanneer je de hal doorloopt kom je terecht in de royale woonkamer. De woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartij aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer kijk je leuk uit over de achtertuin, die ook direct toegankelijk is via de tuindeur in de kamer. De gesloten keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Keuken
De keuken is middels een deur afgesloten van de woonkamer. De keuken is ruim van opzet, netjes afgewerkt en is voorzien van een oven, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je fraai uitzicht op de straatzijde. De ruime keuken biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.

Tuin
De woning beschikt zowel over een leuke voor- als achtertuin.

Toiletruimte
De separate toiletruimte bevindt zich aan de hal en is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Overloop
Wanneer je de trapopgang opgaat in de hal kom je terecht op de overloop van de eerste etage. Hieraan liggen de drie slaapkamers en de badkamer. Daarbij bevindt zich hier ook de trapopgang naar de zolderkamer.

Ouderslaapkamer
De ruime ouderslaapkamer kijkt uit over de achtertuin en is standaard uitgerust met een tv-aansluiting.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer 3
De woning beschikt ook over een derde slaapkamer, die eveneens op de eerste etage gelegen is. Deze slaapkamer is ook prima in te richten als werk- of hobbykamer.

Badkamer
De comfortabele badkamer is netjes betegeld en is voorzien van een ligbad met douche, wandcloset en wastafelcombinatie. Een raam zorgt hier voor natuurlijke ventilatie en daglicht.

Zolder
Via de vaste trapopgang op de eerste etage komt u terecht op de zolderkamer. De zolder is opvallend groot, waardoor hier eenvoudig een vierde slaapkamer gecreëerd kan worden. Op zolder bevindt zich eveneens de aansluiting voor de wasmachine.

Deze woning wordt voorzien van zonnepanelen. Met zonnepanelen bespaar je op je energiekosten en draag je bij aan een beter milieu!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging