Eerste 4 van de 6 foto's

Kenmerken

Huurprijs € 1.085,- per maand
Servicekosten € 60,- per maand
Naamplaatje € 18,15
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel B
Aantal reacties 4

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
88 m2
1 mei 2019

Omschrijving

De Vrijhaven – Type C

Omgeving
Aan de Vrijheidslaan ligt ‘De Vrijhaven’. Hier beleef je het ultieme vrije wonen. Vrij omdat je vanaf je balkon of terras kunt genieten van de schitterende, natuurlijke omgeving. Vrij omdat je zo de Veluwse bossen inloopt of naar de rivier fietst. En vrij omdat je hier in een zorgeloos en comfortabel appartement woont. Daarbij heb je het gemak van alle praktische voorzieningen dichtbij. Via de Utrechtseweg ben je zo in het sfeervolle dorp, waar je een gevarieerd winkelaanbod treft.

Vrijhaven Oosterbeek

Aan de Vrijheidslaan ligt ‘De Vrijhaven’. Hier beleef je het ultieme vrije wonen. Vrij omdat je vanaf je balkon of terras kunt genieten van de schitterende, natuurlijke omgeving.

In een schitterende omgeving met veel natuurschoon gelegen luxe drie kamerappartementen in drie typen met lift. Ze zijn allen voorzien van een half open keuken met dubbele spoelbak en afzuigkap, een berging, een toiletruimte met tevens een douche, een badkamer met ligbad en een 2e toilet en douche. De woningen op de begane grond hebben een eigen terras en de woningen op de verdiepingen een ruim balkon.

Het complex
‘De Vrijhaven’ bestaat uit 24 appartementen gelegen in een fraai aangelegd park. Het gehele plan is bijzonder ruim opgezet. Tussen de gebouwen is alle ruimte gelaten voor volwassen bomen, groene perken en keurig onderhouden gazons. De oprijlanen kronkelen door het park. Het groene straatbeeld wordt dus op geen enkele manier onrecht aangedaan. Hier is wonen puur genieten.

Indeling
Het appartement heeft een ruime entree met toegang tot de woonkamer (ca. 31 m²) met half open keuken met dubbele spoelbak en afzuigkap en inpandige berging, de master bedroom (ca. 14 m²) en een tweede (slaap)kamer. Vanuit de master bedroom is toegang tot de moderne badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet. De hal biedt een separaat tweede toilet en tweede douche. Via de woonkamer is het balkon of terras bereikbaar. De woningen op de begane grond hebben een eigen terras en de woningen op de verdiepingen een ruim balkon.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging