Omschrijving

Dommelbergen te Oosterhout

Leuke en goed afgewerkte eengezinswoning gelegen in de stijlvolle woonomgeving Dommelbergen. De woning heeft een ruime begane grond en beschikt over drie mooie slaapkamers op de eerste verdieping. Daarnaast is de woning voorzien van een ruime tuin en zijn zowel de badkamer als keuken recent gerenoveerd.

Oosterhout is een karakteristieke, gezellige stad vol bezienswaardigheden. De stad heeft een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer basis- en voortgezet onderwijs scholen, kerken, verenigingen en allerlei uitingen van cultuur. De woningen zijn in de wijk Dommelbergen gelegen, een leuke wijk voorzien van onder meer een eigen winkelcentrum (Arkendonk). In dit uitgebreide winkelgebied bevinden zich vrijwel alle voorzieningen, zoals supermarkten, een bibliotheek, diverse winkels en een wijkcentrum. De wijk is daarbij ingericht met veel groen en biedt via de uitvalswegen snel toegang tot het centrum van Breda. Al bij al een ideale woonomgeving voor jong en oud.

Admiraalsdam 17

Indeling
Via de voortuin bereik je de entree van de woning. Hierna stap je in de hal die toegang biedt tot de woonkamer en de trapopgang naar boven. Daarnaast bevindt zich in de hal eveneens de toiletruimte en de meterkast

Woonkamer
De woning beschikt over een royale woonkamer die in halfopen verbinding staat met de keuken. Zowel aan de voor- als achterzijde beschikt de woonkamer over grote raampartijen, die samen zorgen voor veel mooi, natuurlijk lichtinval. Vanuit het eetgedeelte kijk je hierdoor leuk uit over de achtertuin, welke via de keuken te bereiken is. Door het vele licht en de open indeling doet de woonkamer aan als een royale living.

Keuken
Aan de achterzijde van de woonkamer grenst de luxe, halfopen keuken. De Keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: combi-magnetron, afzuigkap, vaatwasser, en gaskookplaat

Tuin
In de tuin bevindt zich de ruime berging.

Verdieping
Via de trapopgang op de begane grond kom je terecht op de overloop van de eerste verdieping. Aan deze overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer gelegen. De vaste trap naar boven biedt toegang tot de zolder.

Ouderslaapkamer
De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en kijkt zodoende uit over de achtertuin. De slaapkamer is ruim van opzet en biedt hierdoor voldoende ruimte om extra kastruimte te creëren.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning naast de badkamer en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed.

Badkamer
Aan de overloop ligt eveneens een luxe badkamer, welke is voorzien van een ligbad met douche, toilet en een wastafelcombinatie. De badkamer is recentelijk gerenoveerd en doet hierdoor zeer comfortabel en modern aan.

Zolderverdieping
Via de vaste trap bereik je de zolderverdieping. Deze is ruim van afmeting waardoor deze ook in te richten is als extra slaapkamer. De zolder is voorzien van een dakraam en biedt daarnaast plaats aan de aansluiting voor de wasapparatuur.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer is de kleinste van de drie en is hierdoor prima te gebruiken als logeerkamer. Ook deze slaapkamer is gelegen op de eerste verdieping en kan naast logeerkamer ook uitstekend ingezet worden als hobby- of werkkamer.

Parkeren
Parkeren kan openbaar op de daarvoor bestemde vakken of langs de weg.

De gebruikte foto’s zijn enkel ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 826,- per maand
Servicekosten € 8,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 72

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
101 m2
per direct