Kenmerken

Huurprijs € 904,- per maand
Servicekosten € 70,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Voorschot stookkosten € 0,-
Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
101 m2
1 april 2018

Omschrijving

Zeer gunstig gelegen 3-kamerappartementen in Oosterhout. Direct gelegen aan het prachtige Slotpark en het bruisende centrum van Oosterhout. Een prachtig uitzicht gecombineerd met een hoog voorzieningenniveau op loopafstand. Deze unieke combinatie van gemak en rust, én de ruime appartementen maken dit complex uiterst geschikt voor senioren.

Oosterhout is een karakteristieke, gezellige stad vol van bezienswaardigheden. De monumenten zoals de St. Jans basiliek, het oude Heuvelplein en de gebouwen rondom het voormalige kasteelraadhuis zijn hier enkele voorbeelden van. Het hart van de stad wordt gedomineerd door “die drommelse toren”, aan de voet waarvan de markt ligt, met zijn fraai aangelegde café‚-terrassen en restaurants. Het stedelijk gebied is omringd door groen, dat varieert van uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen tot vruchtbare polders. Oosterhout heeft een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer basis- en voortgezetonderwijs scholen, kerken, verenigingen en allerlei uitingen van cultuur. Naast winkelcentrum het Arendshof zijn er ook veel andere goede winkelvoorzieningen gevestigd. Verder bestaan er verschillende accommodaties voor binnen- en buitensport.

De appartementen aan de Braak liggen op een gunstige locatie in de gemeente Oosterhout. Direct gelegen aan het grote Slotpark hebben bewoners een schitterend groen uitzicht en een fijne plek om even te ontspannen. Tevens ligt het complex midden in het centrum waar op loopafstand een zeer compleet winkelaanbod aanwezig is.

Via een corridor kom je bij de entree van het appartement. Binnen gekomen in de hal tref je een apart toilet, de badkamer (voorzien van ligbad, een aparte douche en een wastafel), de slaapkamer en de deur naar de woonkamer.

Deze woonkamer van ruim 40m2 beschikt over een open keuken en een bijkeuken. Aan de voorzijde van het appartement ligt een half afgesloten werkkamer welke eenvoudig te verbouwen is tot tweede slaapkamer. De appartementen beschikken over een loggia die te bereiken is via een deur in zowel de woonkamer als de slaapkamer.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.