Omschrijving

Dommelbergen II te Oosterhout

De wijk Dommelbergen ligt in het noorden van Oosterhout, omringd door de polder. De wijk is ruim opgezet en kent volop groenvoorzieningen. Dommelbergen is gebouwd vanaf eind jaren ’70. De laatste woningen zijn gebouwd in de jaren ’90. Omdat de wijk in fases is gebouwd, heeft elke buurt een eigen karakter: van woonerfjes met kruip-door-sluip-door-wegen, tot royaal opgezette brede lanen.

Dommelbergen heeft een eigen winkelcentrum Arkendonk en diverse voorzieningen zoals basisscholen, sportparken, een zwembad, bibiliotheek en een huisartsencentrum. Ook het Floryncollege (VMBO) ligt in de wijk.

Herendam 51 te Oosterhout

Royale eengezinswoning met een leuke tuin en berging. De woning is voorzien van een ruime woonkamer met semi-open keuken, voor- en achtertuin, 3 slaapkamers plus zolder.

Indeling
Via de voordeur betreed je de hal vanwaar je toegang hebt tot de woonkamer. In de hal bevinden zich de meterkast en de garderobe.

Woonkamer
De riante woonkamer heeft een half-open keuken. De indeling van de woonkamer kan per type verschillen; deze is of straatgericht of tuingericht. In de kamer is een deur naar de afgesloten ruimte met trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte. Tevens is er een praktische trapkast aanwezig. Aan de achterzijde van de woonkamer is een portaal naar de tuin.

Keuken
De semi-open keuken is in hoekopstelling en voorzien van onder- en bovenkasten.

Tuin
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een leuk tuin met berging.

Verdieping
Via de overloop op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers bereikbaar. Ook ligt hier de badkamer en bevindt zich hier de trapopgang naar de zolder.

Slaapkamer 1
De masterbedroom is ruim van afmeting (circa 15 m2).

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is eveneens ruim van opzet (circa 11 m2).

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer is wat kleiner dan de overige twee slaapkamers. Deze heeft een afmeting van circa 10 m2.

Badkamer
De complete badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en tweede toilet.

Zolderruimte
Op de ruime zolder is nog volop gelegenheid voor een vierde slaapkamer, hobby- of studeerkamer.

Bijzonderheden:
• ruime woning
• achtertuin met berging
• drie- tot vier slaapkamers
• rustige omgeving

Deze woning wordt voorzien van zonnepanelen. Met zonnepanelen bespaar je op je energiekosten en draag je bij aan een beter milieu!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 884,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 18

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
121 m2
1 maart 2019