Omschrijving

Tolberg te Roosendaal

In de wijk de Tolberg staan deze ruime eengezinswoningen in een rustige omgeving. Tolberg is een jonge, divers opgebouwde wijk in het zuidwesten van Roosendaal. Niet alleen de architectuur is afwisselend, maar ook de verhouding tussen koop- en huurwoningen. Tolberg is ruim opgezet en kenmerkt zich door het vele ‘openbare groen’, waterlopen en speelplaatsen.

Baakberg 14 te Roosendaal

Een ruime eengezinswoning gelegen in een rustige omgeving in de wijk Tolberg te Roosendaal. Een riante woonkamer, ruime keuken, voor- en achtertuin en 3 slaapkamers plus zolder.

Indeling
Via de voordeur betreed je de hal vanwaar je toegang hebt tot de woonkamer. In de hal bevinden zich de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast, de garderobe en de toiletruimte.

Woonkamer
De riante woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De indeling van de woonkamer kan per type verschillen.

Keuken
De ruime, fraaie keuken is gelegen aan de voor- of achterzijde van de woning. Dit kan per huisnummer verschillen. De keuken is voorzien van onder- en bovenkasten.

Tuin
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een flinke tuin met aangrenzend terrasgedeelte en vrijstaande berging.

Verdieping
Via de overloop op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een wat kleinere kamer bereikbaar. Ook ligt hier de badkamer en bevindt zich hier de trapopgang naar de zolder.

Slaapkamer 1
De masterbedroom is ruim van afmeting (circa 16 m2).

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is eveneens ruim van opzet (circa 12 m2).

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer is wat kleiner dan de overige twee slaapkamers. Deze heeft een afmeting van circa 8 m2.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en tweede toilet.

Zolderruimte
Op de ruime zolder is naast was- en droogruimte nog volop gelegenheid voor een vierde slaapkamer, hobby- of studeerkamer.

Bijzonderheden:
• ruime woning
• achtertuin met berging
• drie- tot vier slaapkamers
• rustige omgeving

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 805,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel B
Aantal reacties 45

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
120 m2
per direct