Eerste 4 van de 16 foto's

Kenmerken

Huurprijs € 620,- per maand
Servicekosten € 30,- per maand
Voorschot stookkosten € 50,- per maand
Waarborgsom € 620,-
Status Beschikbaar
Aantal reacties 45

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Appartement
Bestaande bouw
2 Kamers
38 m2
1 juni 2019

Omschrijving

Leuke benedenwoning met een eigen tuin nabij het centrum van Rosmalen!

Deze benedenwoning is gelegen in een kleinschalig complex en is uitermate geschikt voor starters.

Het appartement is gelegen in een groene woonwijk ‘de Overlaet’, vlakbij het centrum. Tevens zijn het station, openbaar vervoer en uitvalswegen op korte afstand bereikbaar.

Indeling:

Entree:
In de hal treffen we de meterkast. Daarnaast geeft de hal toegang tot de woonkamer, slaapkamer en badkamer.

Woonkamer:
De woonkamer, met open keuken, heeft grote raampartijen die op het zuiden gericht zijn. Tevens geeft de woonkamer toegang tot de achtertuin, waar je heerlijk kunt vertoeven.

Keuken:
De open keuken is voorzien van een keukenblok in rechte opstelling met boven- en onderkasten. De keuken is voorzien van een gaskookplaat.

Slaapkamer:
Aan de rustige voorzijde van het appartement vindt je de slaapkamer.

Badkamer:
De badkamer is in lichte kleurstelling betegeld en voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet. Op de badkamer bevinden zich ook de aansluitmogelijkheid ten behoeve van de wasapparatuur en warmwater boiler (huur).

Tuin
Het bijzondere van dit appartement is de eigen ruime privé tuin. De tuin heeft een gunstige ligging op het zuiden. De verrassend ruime tuin is een heerlijke plek om ongestoord buiten te kunnen zitten.

Berging
Aan de achterzijde vindt men een stenen berging met doorgang naar de straat.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging