Omschrijving

* Let op het betreft hier een seniorencomplex om in aanmerking te komen voor de woning hanteren we een minimum leeftijd van 55 jaar *

De Groote Wielen

Prachtig wonen in Scandinavische sferen. Deze woningen bevinden zich vlakbij recreatiegebieden en het centrum van Den Bosch. Huizen met een frisse uitstraling in een wijk waar kinderen goed kunnen spelen en die van alle gemakken voorzien is.

Het centrum van Den Bosch is 10 minuten rijden en het dorp Rosmalen is 10 minuten fietsen. Aan de noordoost kant van ‘s-Hertogenbosch ligt in het Brabants natuurlandschap een bijzonder woongebied: De Groote Wielen. De 20 comfortabele patiowoningen liggen in het middelste deel van De Groote Wielen, in de wijk Broekland. Hier woont u vlakbij de centrale plas, een heerlijk recreatiegebied met strand en prachtige wandelpaden. Aan de overzijde van de Centrale plan ligt het winkelcentrum van De Groote Wielen met alle voorzieningen. Naast natuur en winkelvoorzieningen zijn er tal van sportfaciliteiten, scholen en medische voorzieningen in de wijk aanwezig.

Keisnijder 14

Indeling
U komt binnen in de hal waar de trap ligt en je naar de woonkamer kan.

Woonkamer
De woonkamer is groot en heeft veel lichtinval. Dit komt door de mooie erker aan de voorzijde waardoor u volledig kan genieten van het uitzicht aan de voorkant van het huis. Aan de achterzijde bij het eetgedeelte zijn openslaande deuren naar de patio tuin. Ook ligt hier een ruime open keuken. Aan de woonkamer ligt ook de gang die op het slaapgedeelte aan de achterkant van het huis uitkomt.

Keuken
Moderne open keuken aan de achterkant van de woonkamer, met uitzicht op de tuin.

Ouderslaapkamer
Een zeer ruime slaapkamer op de twee verdieping. Deze verdieping heeft ook een eigen badkamer met douche en wastafel.

Slaapkamer 2
Een zeer ruime slaapkamer aan de achterzijde van het huis op de begane grond.

Slaapkamer 3
Een zeer ruime slaapkamer aan de voorzijde van het huis op de begane grond.

Badkamer
Luxe badkamer die ligt aan de gang tussen de slaapkamers op de begane grond in. Voorzien van een wastafel, een ligbad, een toilet en een aparte douche. Op de eerste verdieping is ook nog een badkamer.

Bij het huren van deze woning worden door de verhuurder eenmalige kosten in rekening gebracht € 229,95 incl. BTW

Neemt u bij interesse in dit appartement contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Voor onze huurvoorwaarden en inkomenseisen verwijzen wij graag door naar onze website: www.vbtmakelaars.nl

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 1.115,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel A
Aantal reacties 1

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
4 Kamers
132 m2
1 januari 2019