Eerste 4 van de 19 foto's
BEKIJK PLATTEGROND

Kenmerken

Huurprijs € 1.135,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Aantal reacties 2

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Woonhuis
Bestaande bouw
4 Kamers
132 m2
1 juni 2019

Omschrijving

De Groote Wielen

Prachtig wonen in Scandinavische sferen. Deze woningen bevinden zich vlakbij recreatiegebieden en het centrum van Den Bosch. Huizen met een frisse uitstraling in een wijk waar kinderen goed kunnen spelen en die van alle gemakken voorzien is.

Het centrum van Den Bosch is 10 minuten rijden en het dorp Rosmalen is 10 minuten fietsen. Aan de noordoost kant van ‘s-Hertogenbosch ligt in het Brabants natuurlandschap een bijzonder woongebied: De Groote Wielen. De 20 comfortabele patiowoningen liggen in het middelste deel van De Groote Wielen, in de wijk Broekland. Hier woon je vlakbij de centrale plas, een heerlijk recreatiegebied met strand en prachtige wandelpaden. Aan de overzijde van de Centrale plan ligt het winkelcentrum van De Groote Wielen met alle voorzieningen. Naast natuur en winkelvoorzieningen zijn er tal van sportfaciliteiten, scholen en medische voorzieningen in de wijk aanwezig.

Keisnijder 8

Indeling
Je komt binnen in de ruime hal met toegang tot de woonkamer. Tevens bevinden zich hier de trap en trappenkast.

Woonkamer
De woonkamer is groot en heeft veel lichtinval. Dit komt door de mooie erker aan de voorzijde waardoor u volledig kan genieten van het uitzicht aan de voorkant van het huis. Aan de achterzijde bij het eetgedeelte zijn openslaande deuren naar de patio tuin. Ook ligt hier een ruime open keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de gang naar de slaapkamers en badkamer.

Keuken
Moderne open keuken met inbouwapparatuur aan de achterkant van de woonkamer, met uitzicht op de patio.

Slaapkamer 1
Een zeer ruime slaapkamer aan de achterzijde van het huis op de begane grond.

Slaapkamer 2
Een zeer ruime slaapkamer aan de voorzijde van het huis op de begane grond.

Slaapkamer 3 – eerste verdieping
Een zeer ruime slaapkamer op de twee verdieping. Deze verdieping heeft ook een eigen badkamer met douche en wastafel.

Badkamer
De luxe ruime badkamer ligt in de gang tussen de slaapkamers op de begane grond in. Voorzien van een wastafel, een ligbad, een toilet en een aparte douche.
Op de eerste verdieping is ook nog een badkamer met wastafel en douche.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging