Omschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement met royale woonkamer, twee ruime slaapkamers en een luxe open hoekkeuken. Daarnaast is het heerlijk vertoeven op het sfeervolle balkon, vanwaar je prachtig zicht hebt op de omgeving. En dat alles op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch!

De woonkamer geniet veel natuurlijk lichtinval en staat in open verbinding met de keuken. Hierdoor ontstaat er een riante living die zeer ruim aandoet. De keuken is uitgerust met alle moderne inbouwapparatuur en zodoende van alle gemakken voorzien. De badkamer is luxe afgewerkt en is standaard voorzien van een ligbad, inloopdouche en vaste wastafel. Daarnaast vind je aan de hal een separaat toilet. Het royale balkon is te bereiken vanuit de woonkamer en bied je een prachtige buitenruimte, met schitterend uitzicht op de fraaie omgeving van het complex. Deze is voorzien van veel groen en daarnaast ligt naast het gebouw een mooie waterpartij. Tot slot beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Al met al is de woning dan ook van alle gemakken voorzien!

Kenmerken
– Woonoppervlak van circa 86 m2
– 3-kamerappartement met riante living en 2 ruime slaapkamers
– Heerlijk balkon met prachtig uitzicht op de omgeving
– Luxe open keuken voorzien van onder meer vaatwasser en combimagnetron
– Comfortabele badkamer met ligbad en inloopdouche
– De inpandige en externe berging bieden u veel extra bergruimte
– Eigen parkeerplaats in parkeerkelder onder het gebouw
– Gelegen in een prachtige omgeving dichtbij hartje Den Bosch

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 910,- per maand
Servicekosten € 75,- per maand
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel A
Aantal reacties 67

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
100 m2
1 maart 2019