Eerste 4 van de 9 foto's
DOWNLOAD BROCHURE

Kenmerken

Huurprijs € 952,- per maand
Servicekosten € 40,- per maand
Naamplaatje € 21,78
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel A
Aantal reacties 51
DOWNLOAD BROCHURE

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
84 m2
1 juni 2019

Omschrijving

Willemspoort – Den Bosch

Willemspoort in Den Bosch ligt ideaal
De appartementengebouwen van Willemspoort vindt je ten zuiden van de wijk Boschveld in Den Bosch. Om precies te zijn tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Koning Willem I College. Hiervandaan ben je zo op de snelweg, in de binnenstad, op het station en bij de winkels.

Het aanbod van appartementen in Willemspoort
In woongebouw C liggen de 75 luxe afgewerkte vrije sector huurappartementen. De appartementen variëren in grootte van 76 tot 120 m². Er zijn 3- of 4-kamerappartementen. Voor welk appartement je ook gaat, je geniet altijd van een riante buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Ook een (overdekte) privéparkeerplaats is bij de huur inbegrepen.

Gloednieuw en luxe afgewerkte huurappartementen
De keuken en de badkamer zijn bijzonder luxe afgewerkt. De badkamer is voorzien van mooi sanitair en tegelwerk en de moderne keuken is voorzien van ATAG inbouwapparatuur. Het zal je aan niets ontbreken, een kleurtje op de muren, een goede vloer en verhuizen maar.

TYPE E
Ruime woonkamer met open keuken en deur naar het balkon – Witte keuken in hoekopstelling incl. zwart composiet blad en Atag inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en koel/vriescombinatie – 2 slaapkamers – Badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet – Inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger – Balkon op het oosten of westen – Berging in kelder – Eigen parkeerplaats naast gebouw.
* Beganegrond types hebben een terras van 21 m2 i.p.v. een balkon.

Met de auto en het openbaar vervoer
Willemspoort ligt precies tussen de A59 en de A2. Dankzij de nieuwe randweg bent u zo met 5 minuten op de snelweg. Overigens kunt u hier ook uitstekend met het openbaar vervoer uit de voeten. Er stoppen diverse bussen praktisch voor de deur en met 5 minuten fietst u naar het treinstation van Den Bosch.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging