Deze woning is geschikt voor ouderen

Omschrijving

Abdij van Egmondstraat/ Abdij van Bernestraat

Heerlijk wonen nabij het centrum van Tilburg in deze woning die van alle gemakken voorzien zijn.

Deze zeer leuke woning beschikt over twee slaapkamers, waarvan één op de begane grond, een complete keuken, badkamer en toiletruimte en nog een ruime woonkamer en zolder.

Deze woning is gelegen in Tilburg West. Op loopafstand van de woning zijn een NS-station, verschillende busstations, een supermarkt, de universiteit Tilburg en een Avans Hogeschool te vinden. Met de fiets of de auto is ook het centrum van Tilburg makkelijk bereikbaar. Evenals zijn de uitgangswegen uit de stad ook snel te bereiken.

Type I

Entree
De entree is in de hal die verbonden is met de woonkamer en de berging.

Woonkamer.
Een ruime woon/eetkamer met een open keuken. Aan de voorzijde is het zitgedeelte en aan de achterzijde bij de keuken ligt het eetgedeelte. Vanuit de woonkamer betreed men ook het terras in de achtertuin.

Keuken
Royale, open keuken. De keuken is volledig gerenoveerd. De keuken beschikt over een gootsteen, een gaskookplaat en een afzuigkap.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer op de begane grond van de woning, aan de achterkant van het huis. Aan deze slaapkamer ligt ook nog de gang waaraan de badkamer, het toilet en de trap naar boven liggen. Deze gang staat ook nog in verbinding met de woonkamer.

Badkamer
Op de begane grond gelegen voorzien van een ligbad en een wastafel.

Toiletruimte
luxe toiletruimte voorzien van een toilet en een fonteintje.

Slaapkamer 2
Ruime slaapkamer gelegen op de bovenverdieping, naast de zolderkamer.

Zolder
Ruime zolder die met een vast trap bereikbaar is.

Tuin
De tuin is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt uitkijk op het woonhof.

Tip! Keuken badkamer en toilet zijn in 2010 gerenoveerd.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 795,- per maand
Servicekosten € 4,- per maand
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 11

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
4 Kamers
84 m2
1 december 2018