Deze woning wordt voorzien van 8 zonnepanelen.

Omschrijving

Helmkruid te Udenhout

Hoogstaande eengezinswoningen welke zijn gelegen in een sfeervolle omgeving in het gezellige Udenhout. De woning bied je een ruime begane grond met recent gerenoveerde keuken. Op de tweede etage vind je drie ruime slaapkamers en een eveneens recentelijk vernieuwde, moderne badkamer. De zolder bied je de mogelijkheid om een extra slaapkamer of hobbykamer te creëren. En dat alles in een mooie en kindvriendelijke buurt, in de nabijheid van alle voorzieningen.

Udenhout is een gemeente grenzend aan natuurpark De Loonse en Drunense duinen en maakt deel uit van de gemeente Tilburg. Het dorp biedt allerlei voorzieningen zoals een gevarieerd winkelaanbod, verschillende scholen en recreatievoorzieningen. Het dorp is uitstekend ontsloten met grotere steden als Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. De woningen zijn gelegen in de woonwijk ‘De Kuil’. Vanuit de woningen zijn alle winkelvoorzieningen op loopafstand. Ook sportaccommodaties als voetbal, hockey, tennis en buitenzwembad De Groenewellen bevinden zich in de nabijheid. Tevens is de wijk goed ontsloten met uitvalswegen in alle windrichtingen.

Helmkruid 35

Indeling
Via de voortuin bereik je de entree. Bij het binnengaan van de woning betreed je de hal, vanwaaruit je toegang hebt tot woonkamer. Daarbij vind je hier de meterkast.

Woonkamer
Wanneer je de ruime woonkamer binnenstapt valt meteen de grote hoeveelheid lichtinval op die de woonkamer geniet. Zowel aan de voor als achterzijde heeft deze namelijk enkele grote raampartijen. De woonkamer is op te delen in een zit- en eetgedeelte, waarbij de laatstgenoemde in halfopen verbinding staat met de keuken. Daarnaast vind je in de woonkamer een trapkast en de toegangsdeur tot de aparte hal.

Keuken
De keuken is uitgerust in een wandopstelling en is van alle gemakken voorzien. Zo vind je er diverse boven- en onderkastjes, een gaskookplaat en andere keukeninstallaties. Via de keuken heb je tevens toegang tot de tuin/het terras.

Tuin
De woning beschikt over een leuke, diepe achtertuin. Doordat het voorste deel van de tuin is betegeld kan je hier een mooie buitenzithoek creëren, zodat je het hele jaar door kan genieten van je tuin.

Trapkast. 
De trapkast voorziet je van de nodige extra opbergruimte.

Toiletruimte
De luxe toiletruimte is netjes betegeld en is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Je vind de toiletruimte in de aparte hal, aan de voet van de trap naar de eerste etage.

Overloop
Wanneer je de trap naar de eerste verdieping beklimt bereik je de overloop. Hier vind je de drie slaapkamers en de luxe badkamer.

Hoofdslaapkamer
De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en kijkt zodoende uit over de straatzijde. Deze slaapkamer is ruim van afmeting en is voorzien van een (loze) tv-aansluiting.

Slaapkamer 2
Ook deze slaapkamer biedt genoeg ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en kijkt daarnaast leuk weg over de achtertuin.

Badkamer
De ruime en hoogwaardig afgewerkte badkamer is, evenals de keuken, recentelijk vernieuwd en voldoet hierdoor aan alle moderne kwaliteitsstandaarden. De badkamer is voorzien van een, ligbad met mogelijkheid tot douche en een wastafel.

Zolder
Via een vaste trap is de zolder te bereiken. De ruime kamer van 18 m2 is zeer geschikt als hobbykamer of extra slaapkamer. Tot slot zijn hier ook de cv-installatie en de aansluitpunten voor de wasapparatuur gevestigd.

Parkeren
In de omgeving van de woning zijn voldoende parkeergelegenheden. Je kan je auto altijd gratis kwijt langs de weg of in de daarvoor bestemde parkeervakken.

Tip! Keuken, badkamer en toilet zijn in 2010 gerenoveerd.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 831,- per maand
Servicekosten € 4,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 15

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
97 m2
1 december 2018