Omschrijving

Brouwerhof Zuid te Valkenswaard

Comfortabele eengezinswoningen in rustige omgeving
Woningen met een praktische indeling. In het vriendelijke Brouwerhof Zuid, ten westen van Dommelen in Valkenswaard. Een wijkwinkelcentrum, sportfaciliteiten en scholen; alles ligt dichtbij. Ook de bereikbaarheid van de wijk is goed.

Veelzijdig Valkenswaard
De ruime en gemoedelijke wijk Brouwerhof Zuid ligt aan de Westelijke rand van Dommelen. Deze plaats valt onder Valkenswaard en is bekend van het Dommelsch bier. Deze gemeente in het hart van de Brabantse Kempen heeft een groot winkelaanbod, uitgebreide sport- en onderwijsfaciliteiten en een gezellig uitgaansleven. In de omgeving van Dommelen liggen prachtige natuurgebieden. Bossen, heide, zandverstuivingen, kleine kronkelweggetjes en karakteristieke boerderijen vormen een uitstekend decor voor wandelingen en fietstochten. Sportvelden ’t Heike en zwembad De Dommelbron liggen op fietsafstand. Voor de dagelijkse boodschappen biedt winkelcentrum De Belleman een prima aanbod. Voor een dagje winkelen of cultuur zijn plaatsen als Valkenswaard, Eindhoven en Veldhoven vanuit Dommelen prima te bereiken met de auto.

Penninghof 1 te Valkenswaard

Royaal wonen in het groene en vriendelijke Valkenswaard in de wijk Brouwershof Zuid. Deze eengezinswoning biedt praktisch wooncomfort. Een ruime woonkamer met tuinzicht, voor- en achtertuin en 3 slaapkamers plus zolder.

Indeling
Via de voordeur betreed je de hal vanwaar je toegang hebt tot de woonkamer. In de hal bevindt zich een (opberg)kast.

Woonkamer
De ruime woonkamer is een praktisch in te delen ruimte met tuinzicht. In de woonkamer geeft een deur toegang tot de afgesloten ruimte met de trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte.

Keuken
De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Dit kan per huisnummer verschillen. De keuken is voorzien van onder- en bovenkasten.

Tuin
De woning is voorzien van een ruime, groene achtertuin met terras en berging.

Verdieping
Via de overloop op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een wat kleinere kamer bereikbaar. Ook ligt hier de badkamer en bevindt zich hier de trapopgang naar de zolder.

Slaapkamer 1
De masterbedroom is ruim van afmeting (circa 14 m2).

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is eveneens ruim van opzet (circa 13 m2).

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer is wat kleiner dan de overige twee slaapkamers. Deze heeft een afmeting van circa 6 m2.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, tweede toilet en een aansluitpunt voor de wasmachine.

Zolderruimte
De zolder telt aanvullend een ruime overloop met berging en een extra kamer met wastafel. Een ideale ruimte voor hobby, werk of als speelplek voor de (klein)kinderen.

Carport
De woning beschikt over een carport die wordt afgesloten door een roldeur. Voor een extra auto, of die van bezoekers, is er voldoende parkeerplek in de eigen straat. Ook omliggende straten in de wijk bieden mogelijkheden.

Bijzonderheden:
• ruime woning met carport
• achtertuin met berging
• drie- tot vier slaapkamers
• landelijke omgeving
• goed bereikbaar

De gebruikte foto’s zijn enkel ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 820,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel D
Aantal reacties 26

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
125 m2
1 januari 2019