Kenmerken

Huurprijs € 803,- per maand
Servicekosten € 50,- per maand
Naamplaatje € 18,15
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel B
Aantal reacties 7
Bij deze woning mogen beide inkomens bij elkaar opgeteld worden.

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
88 m2
1 december 2018

Omschrijving

De Grote Hintel te Veghel

Royaal hoekappartement met twee riante slaapkamers en balkons, gelegen in de fraaie nieuwbouwwijk ’t Ven in Veghel. Het appartement is ruim van opzet en beschikt zowel over een luxe keuken als badkamer. Tevens beschikt de woning over vele raampartijen waardoor het appartement veel natuurlijk lichtinval geniet. Wonen in ’t Ven is daarbij wonen in een groene en natuurrijke omgeving, met alle faciliteiten van de stad binnen handbereik.

’t Ven is gelegen aan de noordkant van Veghel, dichtbij de uitvalswegen van de stad. Hierdoor ben je vanuit uw woning in een mum van tijd richting omliggende steden als ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Uden. Maar ook het centrum van Veghel is uiteraard voorzien van vele leuke winkels en eetgelegenheden en andere faciliteiten. Daarnaast kun je in de directe omgeving van je woning je al dagelijkse boodschappen doen, waardoor het in ’t Ven comfortabel wonen is voor zowel jong en oud.

Het complex De Grote Hintel past door zijn strakke en gestroomlijnde exterieur uitstekend binnen de moderne wijk waarin het zich bevindt. Het multifunctionele gebouw huisvest 48 luxe appartementen en geeft in de onderste bouwlaag ruimte aan een basisschool, peuterspeelzaal en kinderopvang. Door zijn stijlvolle, moderne vormgeving en zijn faciliteiten is De Grote Hintel dan ook een middelpunt in de wijk.

Ook aan parkeergelegenheid is uiteraard gedacht bij het ontwikkelen van De Grote Hintel. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats, welke zich bevindt in de parkeerkelder onder het gebouw. De garage is enkel voor bewoners toegankelijk en huisvest daarnaast de verschillende externe bergingen van de woningen.

Het gebouw is voorzien van twee entrees voor de verschillende bouwdelen. Via de lift of trap begeef je je zich vervolgens via de nette, gemeenschappelijke gangen naar je eigen appartement. De entrees zijn voorzien van een intercom systeem, zodat je vanuit je appartement kun zien wie je binnenlaat.

Vlasven 121

Entree
Bij het binnengaan van het appartement kom je terecht in de ruime entree. Vanuit hier heb je toegang tot de woonkamer, slaapkamers en badkamer. Tevens bevinden zich hier de berg- en toiletruimte en de meterkast.

Woonkamer
Het appartement beschikt over een grote woonkamer welke via het ruime balkon voorzien wordt van veel natuurlijk lichtinval. Doordat de woonkamer in open verbinding staat met de keuken en het eetgedeelte, ontstaat er een mooie en riante leefruimte. Vanuit de woonkamer heb je tevens toegang tot het balkon.

Balkons
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het mooie en intieme balkon. Deze biedt plaats aan verschillende zitjes, waardoor je hier het hele jaar door kunt genieten van je eigen buitenruimte. Daarnaast beschikt de woning over een extra, tweede balkon, welke grenst aan de hoofdslaapkamer.

Keuken
De luxe keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van een gaskookplaat, rvs-schouwkap, combi-magnetron met ovenfunctie, koel- vriescombinatie, 1 1/2 rvs spoelbak en een vaatwasser. Alle apparatuur is van het merk ATAG. Daarnaast beschikt de keuken verschillende hoge bovenkasten.

Hoofdslaapkamer
De hoofdslaapkamer is ruim van opzet en is gelegen aan de hal. Deze slaapkamer beschikt over een eigen balkon en kijkt via de raampartijen leuk uit over de omgeving. Tot slot is de hoofdslaapkamer standaard voorzien van een loze leiding voor de televisie-aansluiting.

Slaapkamer 2
De zeer ruime tweede slaapkamer is gelegen naast de badkamer tegenover de entree. De kamer beschikt ook nog eens over een groot raam, waardoor het een heerlijk lichte kamer is en dus ideaal als hobby- of werkkamer.

Badkamer
Het appartement is voorzien van een luxe, volledig betegelde badkamer. Naast een wastafelcombinatie en inloopdouche beschikt de badkamer ook over een ligbad.

Toiletruimte
De separate toiletruimte is gelegen aan de hal en is voorzien van een wandcloset en fonteintje. Evenals de badkamer is deze zeer netjes afgewerkt. De wanden zijn halfhoog betegeld.

Bergruimte
In de bergruimte bevinden zich de aansluitpunten voor de wasapparatuur. Daarnaast biedt de ruimte ook nog voldoende bergingsmogelijkheden.

Parkeren/Berging
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplek in de ondergrondse garage van het gebouw. In deze garage bevindt zich tevens de externe bergruimte van de woning. De garage is enkel toegankelijk voor bewoners van het complex en afgesloten middels een met handzender te openen garagedeur.

Woning unieke elementen
– In rustige woonwijk nabij centrum
– Nabij de A50

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING