Eerste 4 van de 13 foto's

Kenmerken

Huurprijs € 923,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 60

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
123 m2
1 mei 2019

Omschrijving

Heikant Oost | Veldhoven
Omgeving Bergerhei

Ruime eengezinswoningen in kindvriendelijke wijk

Prettig wonen, in een wijk met een gemoedelijk karakter. Scholen, winkels en de knusse dorpskern liggen op fietsafstand. Net als de mooie weiden en vennen van ‘De Kempen’ rondom Veldhoven. Met de A2 in de buurt is ook de bereikbaarheid goed.

Variatie in wonen
Deze woningen in Heikant bestaan in twee verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van het type kijkt de ruime woonkamer met open keuken uit op de tuin of straat. Sommige woningen hebben, grenzend aan de woonkamer, een aangebouwde tuinkamer of garage. De keuken is voorzien van twee spoelbakken, een afzuigkap, gaskookplaat en een oven. Ook is er ruimte voor een vaatwasser. De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, tweede toilet en wastafel. Een vaste trap geeft toegang tot de zolder. Hier is plek voor een vierde slaap- of werkkamer en de wasmachine.

Buitenleven en spelen
De eengezinswoningen liggen aan de Bovenhei, Dunhei, Poeierhei en Bergerhei. Ze hebben goed geïsoleerde daken en buitengevels, de begane grond is voorzien van dubbele beglazing. Alle woningen hebben een knusse voortuin en een zeer diepe achtertuin met terras en praktische berging. De omliggende straten in de wijk zijn heerlijk rustig; kinderen kunnen hier ook veilig buiten spelen. Bomen en beplanting maken de buurt aangenaam groen. Parkeermogelijkheden zijn er volop. Zelfs direct voor de deur in handige parkeervakken.

Tussen stad en natuur
Heikant-Oost is een kindvriendelijke wijk in Veldhoven. De directe woonomgeving is gevarieerd en ruim opgezet. En grenst aan de knusse dorpskern van Heikant. Diverse scholen, sportverenigingen, supermarkten en een gezondheidscentrum liggen op loop- en fietsafstand. Natuurliefhebbers kunnen vanuit de wijk een heerlijke fiets- of wandeltocht maken. Bijvoorbeeld door het uitgestrekte natuurgebied De Kempen en de Zandoerlese Bossen. Veldhoven ligt als stadsrandgemeente dicht bij Eindhoven, ideaal voor een dagje winkelen of een avondje uit. Handig is ook de snelle busverbinding ‘Philias’ naar het centrum van de stad. Veldhoven heeft goede uitvalswegen naar de A2, A67 en de A58. Ook het regionale vliegveld Eindhoven Airport is zeer goed bereikbaar.

Heikant Oost | Veldhoven
58 eengezinswoningen
Bovenhei 59-73 (oneven nummers), Dunhei 2-14(even nummers, Poeierhei 1-15, 2-28, Bergerhei 18-58 (even nummers)
Oppervlakte woning: circa 122 m²

• Royale eengezinswoningen
• Voortuin en achtertuin
• Groene, kindvriendelijke straten
• Winkels op fietsafstand
• Nabij A2

Deze woning wordt voorzien van zonnepanelen. Met zonnepanelen bespaar je op je energiekosten en draag je bij aan een beter milieu!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging