Kenmerken

Huurprijs € 959,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 9
DOWNLOAD BROCHURE

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
115 m2
1 april 2019

Omschrijving

Craneveld | Venlo

Luxe woningen tussen natuur en stad

Mooi wonen, bij het statige Wilhelminapark en op loopafstand van de uiterwaarden van de Maas. De woonomgeving is groen en rustig, maar ligt toch dichtbij het buurtwinkelcentrum aan het Gelreplein en het stadshart van Venlo. Ook de uitvalswegen A73 en A67 zijn snel te bereiken.

Luxe en ruimte
In Craneveld zijn overwegend twee typen twee-onder-een-kapwoningen en enkele grote tussenwoningen te huur. Ruime huizen, met een U-vormige woonkamer en een open keuken met eethoek. Sommige woningen hebben een bijkeuken, andere beschikken over een praktische inpandige berging. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een riante badkamer met ligbad, separate douche en tweede toilet. Op de tweede verdieping is een grote zolder te vinden met aansluiting voor de wasmachine.

Genieten in de tuin
Deze 35 woningen liggen aan de Craneveldstraat, Hogeschoorweg, Jupiterstraat, Neptunusstraat, Planetenstraat en Plutostraat. Rustige en groene straten, met brede stoepen. Alle woningen hebben een voortuintje en een ruime achtertuin met terras. De twee-onder-een-kapwoningen zijn voorzien van een garage met eigen oprit. Ook in de straten is volop parkeerruimte.

Vlakbij de Maas en het levendige centrum
De wijk Meeuwbeemd ligt aan de rand van het Venlose centrum. Het is een zeer rustige wijk, met bewoners van alle leeftijden. Ook is Meeuwbeemd een opvallend groene woonomgeving, met volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen of hardlopen. Het statige Wilhelminapark en het Meeuwbeemdpark liggen vlakbij. Net als de uiterwaarden van de Maas, een fraai gebied met begroeide oevers, plassen en grazende runderen. Het sfeervolle stadscentrum van Venlo – een ideale plek om te winkelen en uit te gaan – ligt op loopafstand. Handig voor de dagelijkse boodschappen is het buurtwinkelcentrum aan het Gelreplein, met een supermarkt, postkantoor, bank, een bakker en allerlei andere winkels. Met de A73 en A67 in de buurt, zijn Duitsland, Eindhoven en Maastricht snel te bereiken.

Craneveld | Venlo
Craneveldstraat 102-116, Hogeschoorweg 8-10, Jupiterstraat 1-9, Neptunusstraat 2-12, Planetenstraat 2-12 en Plutostraat 2-12
35 twee-onder-een-kapwoningen en eengezinswoningen
Oppervlakte woning: 110 m²

• Luxe woningen
• Grote achtertuin
• Groene, rustige wijk
• Winkels op loopafstand
• Bij stad en natuur

Deze woning wordt voorzien van zonnepanelen. Met zonnepanelen bespaar je op je energiekosten en draag je bij aan een beter milieu!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging