Woning wordt voorzien van zonnepanelen

Omschrijving

Wonen in een gezellige kindvriendelijke buurt in een ruime woning. Je woont in het gezellige Waalwijk en wanneer dit niet genoeg is ben je maar een kleine autoritje of fietstochtje verwijderd van o.a. Waalwijk en Tilburg.

Mooi gelegen aan het Rembrandtpark in een kindvriendelijke wijk met veel groen. In buurt zijn zeer veel voorzieningen te vinden. Ook woont u o.a vlakbij de Efteling, voor uitstapjes met de kinderen.

Type V2 – Rembrandtpark 99

Indeling 
De entree is aan voorzijde van de woning gelegen. In de hal/entree bevinden zich een toiletruimte, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. 

Woonkamer
Ruime woonkamer met zowel een zit- als eetgedeelte. Vanuit de woonkamer heb je zicht op zowel de straat als de achtertuin. Aan de voorkant van de woonkamer bevindt zich de toegang tot de keuken. Aan de achterkant bevindt zich de toegang tot de tuin.

Keuken
Een half open keuken, gelegen aan de woonkamer. De keuken beschikt over een gaskookplaat en een afzuigkap.
Indeling

Toilet
In de hal bevindt zich het toilet met fonteintje.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning, circa 16m². De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer 2
Ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning, circa 11m².

Slaapkamer 3
Slaapkamer tevens gelegen aan de achterzijde van de woning, circa 7m².

Badkamer
De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en wastafel.

Zolder 
Op de zolder, die middels een vaste trap is te bereiken, bevindt zich een ruime kamer die geschikt is als extra slaapkamer of hobbyruimte. 

Tuin
De woning beschikt over een ruime achtertuin, met berging voorzien van elektra.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 906,- per maand
Servicekosten € 4,- per maand
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 42

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
108 m2
per direct