Eerste 4 van de 15 foto's
BEKIJK PLATTEGROND

Kenmerken

Huurprijs € 494,- per maand
Servicekosten € 25,- per maand
Voorschot stookkosten € 60,- per maand
Waarborgsom € 494,-
Naamplaatje € 18,15
Status Verhuurd per maand
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel D
Aantal reacties 67

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Appartement
Bestaande bouw
2 Kamers
77 m2
per direct

Omschrijving

Thorbeckestraat – Sterflat te Wageningen

Vb&t verhuurd aan de rand van Wageningen, in de wijk Nude, een aantal ruime appartementen nabij het stadscentrum en diverse voorzieningen. Wageningen is een middelgrote stad en telt zo’n 40.000 inwoners. De centrale ligging van de stad biedt veel mogelijkheden en bovendien wordt Wageningen in korte nabijheid omgeven door de snelwegen A12 en A15.

Het appartementencomplex bestaat uit 96 woningen verspreid over 16 verdiepingen. Deze zogenaamde sterflats zijn een icoon in Wageningen. Door de stervorm van het gebouw heeft elke woning een uniek uitzicht over een deel van Wageningen. Het wooncomplex kent een afgesloten centrale ingang en beschikt over een lift. Er is een openbare parkeergelegenheid in de wijk. Zowel het stadscentrum als de diverse bushaltes liggen op loopafstand van het complex. Vrijwel alle appartementen beschikken over een gesloten keuken, ruime woonkamer, een badkamer met ligbad en douche, meerdere slaapkamers, een wasmachine aansluiting en een separaat toilet.

Thorbeckestraaat 258 – 15e verdieping

Deze woning heeft een totaal woonoppervlakte van 67m2 exclusief balkon. Via de galerij betreedt u de woning in de gang. De gang geeft toegang tot de keuken (5.4m2), de badkamer met (4.5m2), separaat toilet, slaapkamer 1 (16.77 m2) en de ruime woonkamer (21.84m2). Deze woonkamer geeft vervolgens weer toegang tot het balkon. Via de slaapkamer kan ook het balkon bereikt worden. Elke woning biedt door de unieke vorm van het Stervormige gebouw een uniek uitzicht over een deel van Wageningen.

Veiligheid: Afgesloten entree met huistelefoon. Afgesloten toegang tot kelderboxen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging