Omschrijving

Gruttersveld Wehl

Het dorp Wehl is onderdeel van de gemeente Doetinchem. Het appartementencomplex Gruttersveld is gelegen aan de rand van de bebouwing met goede uitvalswegen naar de A18 en op loopafstand van trein, bus alsmede winkels voor de dagelijkse boodschappen. Gemeente Doetinchem heeft een gezellig stadscentrum met een uitgebreid winkel en horeca aanbod.

Er is voldoende openbare parkeergelegenheid voor de entree en er is een gemeenschappelijke fietsenberging.
Een fraai appartementencomplex met studio’s, appartementen en maisonnettes (gelegen op de begane grond, 1e of 2e etage) met terras of balkon.

Indeling:
Centrale hal met bellentableau, intercominstallatie, brievenbussen alsmede toegang tot de appartementen en de gezamenlijke fietsenberging.

Indeling appartement – Gruttersveld 7-275
Entree: hal met ruime bergkast waarin ruimte is voor een wasdroger, woonkamer met vaste open trap naar 1e verdieping, open keuken met eenvoudige maar nette inrichting, badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.
Verdieping: ruime extra etage met slaapgelegenheid en voldoende bergingsmogelijkheden onder de schuinte van het dak.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte ca. 68 m2.
Inhoud ca. 183 m3.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 472,- per maand
Servicekosten € 35,- per maand
Voorschot stookkosten € 85,- per maand
Naamplaatje €12,10
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 19

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
2 Kamers
68 m2
per direct